Dag 22 SLC- Washington Dulles - Brussel - Home

16 september 2026 - Bergen op Zoom, Nederland

Hallo Volgers!

Toch nog even een verhaaltje over onze terug reis.
Maandagmorgen gingen we al om 7 uur met de shuttlebus mee naar de luchthaven van Salt Lake City.
Het was daar even zoeken naar de balies maar uiteindelijk ging dat goed.
Er was totaal geen drukte bij die balies en waren we zo verlost van onze koffers.
Hierna moesten we langs de security en we waren dus in no time overal doorheen!
Daarna onze tijd op deze mooie luchthaven gedood met zitten en een beetje rondwandelen.
Om 10.00 uur vertrokken we met de A320 van United naar Washington Dulles Airport.
Op Washington Dulles hadden we maar een overstap van 1 uur 26 minuten.
Volgens de piloot zouden we ruim op tijd aankomen op WD maar toch kregen we onderweg heel veel turbulentie zodat op een gegeven moment ons schermpje aangaf dat we toch op de normale aankomsttijd zouden landen.
Gelukkig kregen we later weer een update en hadden we wat meer tijd om over te stappen.
Eenmaal geland op WD schrokken we ons dood van de drukte op dit oude kleine vliegveld.
We hoefden gelukkig niet weer door de security en immigration dus hadden we uiteindelijk tijd genoeg.
Bij de te kleine gate voor zo'n groot vliegtuig was het dringen maar dankzij onze tactische opstelling waren we de eersten van boarding group 4 die aan boord gingen.
We vertrokken rond 17.45 uur en kregen al heel snel ons eten en dat was maar goed ook want we hadden een enorme trek.
De vlucht verliep best wel snel en rond 7.00 uur landen we op Brussel Zaventem.
Hier hadden we ook alles mee en stonden we al snel bij onze auto.
Nadat ik nog even had getankt bij de luchthaven reden we naar Fijnaart.
We waren vooraf bang dat we in de spits van Antwerpen zouden komen maar dat viel mee en zo namen wij al om 9.40 uur afscheid van elkaar  in Fijnaart.
Zo snel ben ik nog nooit thuis gekomen van een reis.

Het is dus voorbij en kunnen we na het verwerken van de jetlag het gewone leven weer ervaren.
Maar wat een mooie reis was het weer met zoveel indrukken!
Soms zwaar maar we kwamen er samen goed doorheen.

Wij willen iedereen bedanken voor het meereizen  en voor de reacties op dit blog.

Groetjes  Dirk & Dick

1. José:
    16 september 2026
    Fijn te horen dat de reis zo snel verliep en jullie weer veilig thuis zijn. Er zijn weer vele mooie herinneringen bijgekomen!
  2. Miriam Versteeg:
    Welkom thuis!!!
  3. Eric:
    16 september 2026
    Was een mooie reis, maar thuis is ook weer fijn, tot binnenkort
  4. Sandra:
    16 september 2026
    Welkom thuis ! En nu ont-jetlaggen!
  5. Peter:
    17 september 2026
    Goed om te lezen dat jullie weer veilig thuis zijn. Benieuwd wat de volgende reis gaat worden.
  6. Chris en Adrienne:
    17 september 2026
    Caroline zal wel blij zijn dat je weer thuis bent. Wat een mooie foto's en verslagen heb je gemaakt Leuk om zo'n reis met je maat te maken. Tot snel. Groetjes ook aan Dirk