Naam:
Video’s:
183

Over mij

Over mijn reis

Tijdens mijn/onze reizen volgde mijn goede vriend Dirk altijd onze reisverhalen door de USA.
Zelf was hij al 2 keer met mij op reis geweest (1999 en 2014) en daarna in 2018 een mooie roadtrip gedaan en in 2022 ook weer een mooie  roadtrip door the Yukon naar Alaska.
Onze verhalen bleven hem kriebelen om ooit nog een roadtrip met mij te gaan doen.
Dat was ongeveer bijna 2 jaar geleden and his wish was my command!
Van het een komt het ander en ik had dus gelijk al een route in mijn hoofd en ook op papier gezet.
Half oktober 2025 heb ik de vluchten geboekt en de reis uitgezet.
Nu inmiddels zoveel maanden later een aantal veranderingen toegepast en staan we nu bijna voor ons vertrek ( 24 aug ).
Het gaat een reis worden waar ik hem mooie bezienswaardigheden en trails ga laten zien en ervaren waar ik zelf al eerder ben geweest , maar gelukkig ook plaatsen waar ik zelf nog niet ben geweest. ( ja , die zijn er ook nog steeds)
Vanuit Las Vegas Nevada rijden we naar het noorden en komen dan via Utah , Arizona, Colorado , Wyoming ,Montana en Idaho , Nevada uiteindelijk weer terug in Utah .
Via Salt Lake City vliegen we dan weer terug naar Brussel Airport/Zaventem.

Bezochte landen

Ik heb 34 landen (14%) bezocht:

Albanië, Andorra, Aruba, België, Bulgarije, Canada, Caribisch Nederland, Costa Rica, Cuba, Curaçao, Denemarken, Duitsland, Egypte, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Lesotho, Marokko, Mexico, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Puerto Rico, Spanje, Swaziland, Tsjechië, Turkije, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland.