DJ
- Video’s:
- 130
Over mij
Over mijn reis
Ja, wanneer is het dan echt de laatste keer dat je naar de USA gaat? Verleden jaar hebben we samen weer zo'n mooie reis gedaan dat het toch zo blijft kriebelen. (https://foxgoesusa.reislogger.nl/washington-idaho-montana-wyoming-colorado/home)
Mijn maat Dirk vroeg al 1 1/2 jaar geleden aan me om samen weer een reis te gaan maken
Samen hebben we ooit in 1999 en 2014 een USA trip gedaan.
Dus die nieuwe reis hebben we gepland voor augustus 2026.
Na mijn laatste solo reis in 2024 had ik toch nog wel het gevoel van dat ik nog wel een keer alleen wilde gaan.
De plannen waren weer snel gemaakt, dus een vlucht geboekt en deze reis gaat beginnen op maandag 25 mei!
Ik vlieg dan van Schiphol rechtstreeks met United UA 969 naar San Francisco.
De volgende dag ga ik gelijk op pad en rij dan richting het noorden van California.
Via Oregon kom ik dan uiteindelijk terecht bij de Hells Canyon in Noord oost Oregon.
Daarna rij ik via het oosten van Oregon richting Yosemite NP in California en als afsluiting via het oosten van California weer terug naar San Francisco.
Op donderdag 11 juni vlieg ik met vlucht UA 968 weer rechtstreeks vanuit SFO naar Schiphol.
Bezochte landen
Ik heb 34 landen (14%) bezocht:
Albanië, Andorra, Aruba, België, Bulgarije, Canada, Caribisch Nederland, Costa Rica, Cuba, Curaçao, Denemarken, Duitsland, Egypte, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Lesotho, Marokko, Mexico, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Puerto Rico, Spanje, Swaziland, Tsjechië, Turkije, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland.